JCW Techniek B.V.

Industriële automatisering voor bedrijven

✔ Flexibel en snel probleemoplossend
✔ Uitgebreide service
✔ Vraag direct een offerte aan

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële automatisering voor bedrijven? JCW Techniek B.V. is de naam. Wij bieden zowel nationale als internationale klanten service op maat aan. En dat met één doel: een oplossing bedenken én produceren. Vraag direct een offerte aan.

Industriële automatisering voor bedrijven

Als ondernemer wilt u precies weten wat er afspeelt in iedere fase van het productieproces. Bijsturen is immers essentieel. Wanneer u dit nalaat, kan ongemerkt de continuïteit van uw bedrijf in gevaar komen. Slechts één zwakke schakel is in staat om de voortgang ernstig te verstoren, met als gevolg hoge verliezen of onherstelbare bedrijfseconomische schade. Daar zit u als ondernemer toch niet op te wachten? JCW Techniek B.V. helpt u om dit proces te managen door gedurende het hele proces met u mee te denken. Daarbij staan de wensen van u als klant voorop.

Op weg naar de beste oplossing

JCW Techniek B.V. in Bemmel, Gelderland hanteert een eigen stappenplan op weg naar de beste oplossing. Ten eerste brengen wij uw wensen en probleem in kaart en bepalen we in hoeverre wij u van dienst kunnen zijn. Daarbij denken we graag op creatieve wijze met u mee en gaan we geen uitdaging uit de weg!

Vervolgens maken onze gespecialiseerde schema- en software ontwikkelaars een overzicht van alle ingangen en uitgangen die nodig zijn binnen het (nieuwe) automatiseringssysteem.

Tot slot wordt de materiaallijst geproduceerd en de ontwikkelde software geïntegreerd in een schakelkast. Hierbij wordt gebruik gemaakt van PLC besturing (Programmable Logic Controller). Dit is een veelgebruikte schakeltechniek binnen de industriële automatisering voor bedrijven. Zijn alle machines geïnstalleerd? Dan wordt de benodigde software voor de PLC geschreven en geactiveerd.

Alles onder één dak bij JCW Techniek in Bemmel, Gelderland

Wilt u meer weten over industriële automatisering voor bedrijven, machinebouw óf automatisering in de bouw? Neem contact op door te bellen naar 026 325 22 91 of vraag een offerte aan.