JCW Techniek B.V.

Automatisering in de bouw

✔ Flexibel en snel probleemoplossend
✔ Uitgebreide service
✔ Vraag direct een offerte aan

JCW Techniek B.V. is gespecialiseerd in industriële automatisering en in de bouw van een machine. Heeft u een probleem rondom de transport- of productielijn? Wij denken graag met u mee naar de beste oplossing. Neem contact op en deel uw verhaal.  

Uw specialist in industriële automatisering en de bouw van machines

Industriële automatisering en machinebouw gaan regelmatig hand in hand, maar er mag niet vergeten worden dat dit twee aparte disciplines zijn. Bij industriële automatisering wordt de schakeltechniek gebouwd en ontwikkeld en machinebouw houdt zich bezig met het bouwen en ontwikkelen van de mechaniek. JCW Techniek B.V. ontwikkelt machines die specifieke problemen in het productieproces oplossen. Hierbij kunt u onder andere denken aan interne transportsystemen als transportsystemen voor zand en grind.

De klant is koning bij JCW Techniek in Bemmel, Gelderland

JCW Techniek B.V. onderscheidt zich binnen de industriële automatisering en machinebouw door haar kleinschaligheid en klantgerichte aanpak. Bij ons bent u niet slechts een nummer, maar een klant met een verhaal en een probleem dat aandacht verdient. De klant is koning! Wij bieden alles onder één dak: industriële automatisering, machinebouw én bedrijfsverhuizing. Door deze uitgebreide service kunnen wij onafhankelijk, flexibel en snel probleemoplossend te werk gaan.

Laten we nader kennismaken

Bent u benieuwd wat JCW Techniek B.V. in Bemmel voor u kan betekenen en voor uw machines? Neem dan contact op door te bellen naar 026 325 22 91 of vul ons offerteformulier in. Wij kijken graag hoe we uw bedrijf het beste kunnen helpen.