JCW Techniek B.V.

Machinebouw

JCW Techniek B.V. is gespecialiseerd in machinebouw en/of industriële automatisering. Wij bieden voor zowel lokale klanten als klanten ver van huis service op maat, met als doel een oplossing voor uw probleem te bedenken en te produceren.

Machinebouw

Hoewel industriële automatisering en machinebouw regelmatig hand in hand gaan mag niet worden vergeten dat dit twee aparte disciplines zijn. Daar waar industriële automatisering de schakeltechniek bouwt en ontwikkelt, houdt machinebouw zich bezig met het bouwen en ontwikkelen van de mechaniek. De door ons ontwikkelde machines moeten specifieke problemen in het productieproces van onze klanten oplossen. Zo ontwerpen en bouwen wij onder andere interne transportsystemen als transportsystemen voor zand en grind.

De machinebouw bij JCW Techniek B.V. vindt plaats volgens een vast stappenplan waarbij diverse interne afdelingen worden ingezet voor het beste resultaat.

Allereerst bespreken wij met u als klant welke problemen de machine moet oplossen en aan welke eisen deze moet voldoen. Aan de hand van een tekening zetten wij het eerste ontwerp voor de machine onderdelen en de aandrijftechniek inzichtelijk op papier.

Wanneer het ontwerp akkoord is gaan wij aan de slag met de machinebouw. Hier komen verschillende vormen van metaalbewerking aan te pas, zoals het lassen en frezen van staal en andere benodigde materialen.

Als de machine voltooid is installeren wij deze op uw gewenste locatie. Dit doen wij zowel in het binnen- als buitenland.

Commercieel & persoonlijk

Als JCW Techniek B.V. een probleem rondom de transport- of productielijn van een klant heeft verholpen middels een door ons ontworpen machine, brengen wij die oplossing en/of machine graag onder de aandacht bij soortgelijke productiebedrijven. Het voordeel hiervan is dat het proces van de machinebouw bij een soortgelijke opdracht kan worden verkort, omdat het ontwerp al staat. Hierdoor kunnen wij veel productiebedrijven een snelle oplossing voor hun probleem bieden. Ondanks deze commerciële insteek hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met potentiële klanten. Wij voorzien u graag van onze kennis en expertise en staan open voor eventuele aanpassingen.

Bekijk hieronder enkele machines die JCW Techniek B.V. heeft ontworpen en gebouwd.

Waarom kiezen voor JCW Techniek B.V.?

JCW Techniek B.V. onderscheidt zich van overige bedrijven binnen de industriële automatisering en machinebouw door haar kleinschaligheid en klantgerichte aanpak. Bij ons is een bedrijf niet slechts een nummer, maar een klant met een verhaal en een probleem. Wij denken met u mee over de beste oplossing, gedurende het hele proces. Niet voor niets bieden wij alles onder één dak: industriële automatisering, machinebouw én bedrijfsverhuizing. Door deze uitgebreide service en onze kleinschaligheid kunnen wij onafhankelijk, flexibel en snel probleemoplossend te werk gaan. Daarbij hanteren wij te allen tijde de NEN-EN-IEC 60204-1 of de VDE 0100-600 (Duitsland) veiligheidsnorm.
Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan!