JCW Techniek B.V.

Bedrijfsverhuizing

U wilt de productielijn of productie unit van uw bedrijf binnenkort verplaatsen naar een andere locatie? Naast het ontwerpen, ontwikkelen en installeren van automatiseringssystemen en machines kunt u bij JCW Techniek B.V. ook terecht voor interne en externe bedrijfsverhuizing. Dit doen wij zowel in het binnen- als buitenland. Daarbij kunt u rekenen op een volwaardige en secure werkwijze van onze specialisten op dit gebied.

Bij een bedrijfsverhuizing is het van essentieel belang dat alle machines en systemen in originele staat terug worden geplaatst. Om dit te kunnen garanderen gaan wij te werk volgens een vast stramien.

Allereerst brengen wij alle te verhuizen machines en bijbehorende gegevens in kaart en controleren wij de route op doorgangen en hoogteverschillen.

Vervolgens maken wij een tijdsplanning die wij met u als klant doornemen en zo veel mogelijk afstemmen op uw wensen en verwachtingen.

Daarna gaat de bedrijfsverhuizing in etappes van start. Wij leveren al het benodigde equipment aan, stellen alle machines op, sluiten de schakelkasten aan en leveren zo nodig ontbrekende onderdelen aan.

Uiteraard testen wij de werking van alle machines en transportsystemen na de verhuizing zodat beide partijen verzekerd zijn van een succesvolle overplaatsing. Als deze test succesvol is starten wij samen met de klant de productie op de nieuwe locatie.

Waarom kiezen voor JCW Techniek B.V. voor uw bedrijfsverhuizing?

JCW Techniek B.V. onderscheidt zich van overige bedrijven binnen de industriële automatisering en machinebouw door haar kleinschaligheid en klantgerichte aanpak. Bij ons is een bedrijf niet slechts een nummer, maar een klant met een verhaal en een probleem. Wij denken met u mee over de beste oplossing, gedurende het hele proces. Niet voor niets bieden wij alles onder één dak: industriële automatisering, machinebouw én bedrijfsverhuizing. Door deze uitgebreide service en onze kleinschaligheid kunnen wij onafhankelijk, flexibel en snel probleemoplossend te werk gaan. Daarbij hanteren wij te allen tijde de NEN-EN-IEC 60204-1 of de VDE 0100-600 (Duitsland) veiligheidsnorm.
Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan!