JCW Techniek B.V.

Industriële automatisering

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat is gespecialiseerd in industriële automatisering en/of in machinebouw bent u bij JCW Techniek B.V. Aan het juiste adres! Wij bieden voor zowel nationale als internationale klanten service op maat, met als doel een oplossing voor uw probleem te bedenken en te produceren.

Industriële automatisering

Als automatiseringsbedrijf ontwerpen, bouwen en installeren wij schakelkasten en besturingssystemen, o.a. voor verpakkings- en productielijnen. Wij kunnen uw productieproces aanzienlijk versnellen en verbeteren met behulp van de juiste procesautomatisering. Daarbij staan de wensen van u als klant voorop en denken wij gedurende het hele proces met u mee. JCW Techniek B.V. hanteert haar eigen stappenplan op weg naar de beste oplossing.

Allereerst brengen wij uw wensen en uw probleem in kaart en bepalen wij in hoeverre wij iets voor u kunnen betekenen. Daarbij denken wij graag op creatieve wijze met u mee en gaan wij een uitdaging graag aan.

Vervolgens maken wij een overzicht van alle ingangen en uitgangen die nodig zijn binnen het (nieuwe) automatiseringssysteem. Hieruit ontstaat een apart schema voor alle benodigde besturingen, dat via het speciale tekenprogramma Autocad wordt gemaakt. Dit is een nauwkeurig proces dat wordt uitgevoerd door onze gespecialiseerde schema- en software ontwikkelaars.

Tot slot wordt de materiaallijst geproduceerd en wordt de ontwikkelde software geïntegreerd in een schakelkast. Daarbij maken wij gebruik van PLC besturing (programmable logic controller): een veelgebruikte schakeltechniek binnen de industriële automatisering.
Als alle onderdelen zijn geïnstalleerd wordt de benodigde software voor de PLC geschreven en geactiveerd.

De nieuwe besturingstechniek is nu klaar om gemonteerd en getest te worden. Ook dit valt onder het takenpakket van JCW Techniek B.V.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van door ons geautomatiseerde systemen.

Waarom kiezen voor JCW Techniek B.V.?

JCW Techniek B.V. onderscheidt zich van overige bedrijven binnen de industriële automatisering en machinebouw door haar kleinschaligheid en klantgerichte aanpak. Bij ons is een bedrijf niet slechts een nummer, maar een klant met een verhaal en een probleem. Wij denken met u mee over de beste oplossing, gedurende het hele proces. Niet voor niets bieden wij alles onder één dak: industriële automatisering, machinebouw én bedrijfsverhuizing. Door deze uitgebreide service en onze kleinschaligheid kunnen wij onafhankelijk, flexibel en snel probleemoplossend te werk gaan. Daarbij hanteren wij te allen tijde de NEN-EN-IEC 60204-1 of de VDE 0100-600 (Duitsland) veiligheidsnorm.
Wij zijn benieuwd naar uw verhaal. Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan!

Ik wil meer weten!