JCW Techniek B.V.

Machinebouw voor bedrijven

✔ Flexibel en snel probleemoplossend
✔ Uitgebreide service
✔ Vraag direct een offerte aan

Bent u op zoek naar een specialist in machinebouw voor zowel nationale- als internationale bedrijven? JCW Techniek B.V. heeft zich opgewerkt tot een betrouwbare partner op het gebied van machinebouw. Wij bieden klanten service op maat aan, met als doel een oplossing voor uw probleem te bedenken en produceren.

Machinebouw voor nationale- en internationale bedrijven

JCW Techniek B.V. in Bemmel, Gelderland is gespecialiseerd in machinebouw en industriële automatisering voor bedrijven. Dit zijn twee aparte disciplines. Bij industriële automatisering wordt de schakeltechniek gebouwd en ontwikkeld en machinebouw houdt zich bezig met het bouwen en ontwikkelen van de mechaniek. Wij ontwerpen en bouwen onder andere interne transsportsystemen en transportsystemen voor grind en zand. De machinebouw vindt plaats volgens een vast stappenplan, waarbij we uiteraard streven naar het beste resultaat.

Commercieel en persoonlijk in één

Wij verhelpen problemen rondom de transport- of productielijn van een klant middels een door ons ontworpen machine. Is het probleem verholpen? Dan brengen wij die oplossing en/of machine graag onder de aandacht bij soortgelijke productiebedrijven. En dat biedt een groot voordeel! Want doordat het ontwerp al staat kan het proces van de machinebouw bij een soortgelijk project worden verkort. Hierdoor zijn wij in staat productiebedrijven een snelle oplossing voor hun probleem te bieden. Ondanks deze commerciële insteek verliezen wij persoonlijk contact met potentiële klanten niet uit het oog.

Wij helpen uw bedrijf graag!

Heeft u vragen over machinebouw of bent u benieuwd wat wij voor uw sector, bijvoorbeeld engineering of de voedingsindustrie, kunnen betekenen? Bel naar 026 325 22 91 of vraag direct een offerte aan. Wij komen graag in contact met uw bedrijf.