JCW Techniek B.V.

Machineveiligheid

✔ Flexibel en snel probleemoplossend
✔ Uitgebreide service
✔ Vraag direct een offerte aan

Machines moeten zodanig zijn ontworpen en geproduceerd, dat zij voldoen aan de fundamentele en essentiële eisen over machineveiligheid. Het speelt een belangrijke rol. Wanneer u in zee gaat met JCW Techniek B.V. bent u verzekerd van deze veiligheid.

Machineveiligheid speelt een belangrijke rol bij JCW Techniek B.V. in Bemmel, Gelderland

Er zijn maar weinig machines zonder elektrische installatie. De veiligheid van de elektrische installatie in machines valt onder de machinerichtlijn. Machines dienen conform de essentiële veiligheids- en gezondheidsvoorschriften elektrisch veilig te zijn.

Elektrische veiligheid van machines: NEN-EN-IEC 60204-1

Iedere werkgever die gebruikmaakt van machines, krijgt te maken met NEN-normen voor machineveiligheid. JCW Techniek B.V. in Bemmel, Gelderland hanteert te allen tijde de NEN-EN-IEC 60204-1 of de VDE 0100-600 (Duitsland) veiligheidsnorm. Dit deel geldt voor de toepassing van elektrische, elektronische en programmeerbare uitrusting en systemen voor machines die tijdens bedrijf niet in de hand worden vastgehouden, met inbegrip van een groep gecoördineerd samenwerkende machines.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op!

Heeft u een probleem rondom de transport– of productielijn? Wij kunnen uw probleem verhelpen middels een door ons ontworpen machine die voldoen aan de norm machineveiligheid. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op door te bellen naar 026 325 22 91 of vul het offerteformulier in.