JCW Techniek B.V.

Machinebouw voor in voedingsindustrie

✔ Flexibel en snel probleemoplossend
✔ Uitgebreide service
✔ Vraag direct een offerte aan

JCW Techniek B.V. heeft zich mede gespecialiseerd in machinebouw voor de voedingsindustrie. Deze industrie stelt bijzondere hoge eisen vanwege de hygiëne en voedselveiligheid. De toegepaste materialen bij de machinebouw moeten garanderen dat er geen delen hiervan in het product terecht kunnen komen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct een offerte aan!

Betrouwbare machinebouw voor de voedingsindustrie

Machines die worden geproduceerd voor de voedingsindustrie moeten aan zeer specifieke eisen voldoen. Het is bij de voedingsindustrie van groot belang dat er gewerkt wordt met betrouwbare machines. Als bouwer van machines voor deze industrie moeten we geheel op de hoogte zijn van de eisen en ze ook in de praktijk kunnen brengen. Uiteraard is dit het geval bij JCW Techniek B.V. Wij houden ons onder andere bezig met machinebouw voor voedingsmiddelen en weten als geen ander hoe u een betrouwbaar apparaat bouwt dat aan alle eisen voldoet.

Stappenplan machinebouw voor voedingsmiddelen

Dat vertellen wij u graag! JCW Techniek B.V. onderscheidt zich van overige bedrijven binnen de industriële automatisering en machinebouw en engineering. De machinebouw voor bedrijven gespecialiseerd in voedingsmiddelen vindt bij JCW Techniek B.V. plaats volgens een vast stappenplan, waarbij diverse interne afdelingen worden ingezet voor het beste resultaat. Eerst bespreken we met u als klant welke problemen de machine moet oplossen en aan welke eisen deze moet voldoen. Aan de hand van een tekening zetten wij het eerste ontwerp voor de machineonderdelen en de aandrijftechniek inzichtelijk op papier. Wanneer het ontwerp akkoord is gaan we aan de slag met de machinebouw voor de voedingsindustrie. Zodra de machine voltooid is, installeren wij deze op locatie. Dit is mogelijk binnen en buiten Nederland.

Wij zijn u graag van dienst

Heeft u machines nodig voor een bedrijf in de voedingsindustrie? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 026 325 22 91 of vraag direct een offerte aan. Wij komen graag in contact met uw bedrijf in de voedingsindustrie om te kijken hoe of wij iets kunnen betekenen voor u op het gebied van machinebouw voor voedingsmiddelen. Benieuwd naar onze projecten? Neem gerust een kijkje!