JCW Techniek B.V.

Machine transport op wielen

✔ Flexibel en snel probleemoplossend
✔ Uitgebreide service
✔ Vraag direct een offerte aan

Voor het verhuizen van een machine maakt JCW Techniek B.V. in Bemmel, Gelderland gebruik van transport op wielen. Gaat u binnenkort verhuizen naar een andere locatie? Of wilt u enkel een machine verhuizen? Wij verzorgen zowel interne als externe bedrijfsverhuizingen in het binnen- en buitenland. Benieuwd naar de mogelijkheden van machine transport op wielen? Vraag direct een offerte aan!

Een machine verhuizen? Transport op wielen maakt het gemakkelijk!

Wanneer u gaat verhuizen zijn er veel zaken waar u rekening mee dient te houden. Eén van deze factoren heeft betrekking tot de machines. Het komt natuurlijk vaak voor dat er grote en zware of kleine machines worden verhuisd. Is dit het geval? Schakel JCW Techniek B.V. in! Bij ons kunt u rekenen op een volwaardige en secure werkwijze. Alle machines en systemen worden in originele staat teruggeplaatst. Om dit te garanderen, gaan wij te werk volgens een vast stramien.

De stappen naar een succesvolle bedrijfsverhuizing zet u samen met JCW Techniek in Gelderland

Ten eerste worden alle te verhuizen machines en bijbehorende gegevens in kaart gebracht en wordt de route gecontroleerd op doorgangen en hoogteverschillen. Daarna maken wij een tijdsplanning die wij met u doornemen. Deze planning wordt zo veel mogelijk afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Vervolgens gaat de bedrijfsverhuizing in etappes van start. Zodra alle machines en transportsystemen op de goede plaats staan, testen wij de werking. Zo zijn beide partijen verzekerd van een succesvolle overplaatsing!

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer weten over een bedrijfsverhuizing? Of heeft u vragen over het transport van een machine op wielen? Neem dan contact op door te bellen naar 026 325 22 91 of vul direct het offerteformulier in.